- Dodeljene nagrade za korporativnu filantropiju VIRTUS 2009. -

ASISTEL vicešampion !

Dom Narodne skupštine Republike Srbije 05. 12. 2009

Balkanski fond za lokalne inicijative je najveća domaća fondacija koja podržava građanske akcije i lokalne grupe. I ove godine je, u saradnji sa USAID, Institutom za održive zajednice (ISC), Češkim ministarstvom spoljnih poslova, VIA fondacijom, fondacijom braće Rokfeler (RBF), fondacijom C.S. Mott, Executive Group, Radio televizijom Srbije, Ekonomist Media Group, e-Kapijom, Medija centrom Beograd, Društvom Srbije za odnose sa javnošću, AmCham, Gradom Beogradom i Narodnom skupštinom Republike Srbije dodelila nagrade za korporativnu filantropiju. Po treći put je organizovan konkurs za godišnju nagradu VIRTUS i kome su imali učešća poslovni subjekti koji su tokom 2009. godine na najdelotvorniji, najdugoročniji i najefektniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od opšteg dobra i interesa.

Svrha ove jedinstvene i prestižne nagrade je da prepozna i javno istakne kompanije i preduzeća koja svojom materijalnom i finansijskom podrškom daju najbolji primer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svetu odgovornog biznisa.

Jedan od ciljeva nagrade je da dalje promoviše i stimuliše filantropiju u našoj zemlji, kako bi se što veći broj kompanija i preduzetnika u budućnosti uključilo u slične korisne programe ili akcije.

ASISTEL d.o.o je ove godine, u konkurenciji malih i srednjih preduzeća, bio u najužem izboru za nagradu. Prema glasovima eminentnog žirija, zauzeo je visoko 2. mesto. Da je to je itekako veliko priznanje, svedoči podatak da je u konkurenciji za nagrade bilo više stotina kompanija i preduzeća koja na tlu Srbije postoje znatno duže i medijski su poznatija od ASISTEL-a.

Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali i potvrdili humanost naše misije. To nam daje podstrek da istrajemo i sledeće godine budemo još bolji!

 

Nema komentara.